S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko “OK” souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
Ok

Romana Art

Těší mne, že jsou pro vás mé stránky příjemnou relaxací, a že jste s nákupy na romana-art spokojení.

 

 

  

Romana art facebook

 

 

 

 

 

Romana art ... více než jen e-shop (fb)

Poradna - tělové svíce (fb)

 

KONTAKT

Romana Art - Trefa info s.r.o.
(Romana Jiráčková)
tel: +420 605 07 99 77
romana-art@seznam.cz
Provozní doba: PO-PÁ od 9:00 do 16:00

INFO - ZPRÁVY

arr3ČIŠTĚNÍ A NABÍJENÍ KAMENŮ - NOVÉVše potřebné kolem čištění a nabíjení kamneů najdete v nově otevřené kategorii. - Brožurka s... arr3TĚLOVÉ SVÍCE NOVINKYVe světě svící Romana Art přicházejí příjemné změny: 1) Všechny svíčky jsou od 18.9. filtrované a...

 

 

...  

 

 


GDPR
GRPR - ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Jste-li mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Já na oplátku zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. 

Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů a jejími zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

KDO JE SPRÁVCEM STRÁNEK ROMANA-ART.CZ

Jsme společnost Trefa info s.r.o., IČO 28007247, se sídlem na adrese: Krále Jiřího 1204/25, 360 01 Karlovy Vary, zapsaná u krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou 21189 C.

Mé jméno je Romana Jiráčková, jsem jednatelkou této společnosti a jako správce stránek svickujeme.cz určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány, za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním osobních údajů budou pomáhat.  

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle 605 07 99 77 nebo na email: romana-art@seznam..cz

PROHLÁŠENÍ

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnostivyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • Budeme vaše osobní údaje zpracovávat jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • Plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • Umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.  

ROZSAH OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ÚČELY ZPRACOVÁNÍ

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujícíh důvodů (pro naplnění těchto účelů):

  • POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB, PLNĚNÍ SMLOUVY –  Vaše osobní údaje jsou využité v rozsahu: Jméno, email, telefon a adresa s ohledem na doručení zboží na adresu.
  • VEDENÍ ÚČETNICTVÍ – Jste-li zákazníkem, vaše osobní údaje (fakturační údaje) jsou nezbytné, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.
  • MARKETING – ZASÍLÁNÍ NEWSLETTERŮ – Vaše osobní údaje (email a jméno), pohlaví, na co klikáte v emailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení.
  1. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 10 let od poslední objednávky.
  2. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení.

V obou případech můžete tento odkaz odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném emailu. 

  • POKROČILÝ MARKETING NA ZÁKLADĚ SOUHLASU – Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít emailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak. 

COOKIES

Při procházení webových stránek svickujeme.cz zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Stránky svickuejme.cz lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.  

ZABEZPEČENÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. 

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM 

K vašim osobním údajům ve společnosti Trefa info s.r.o. mám přístup pouze já, Romana Jiráčková, jednatelka společnosti.

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem:

Platební brána ComGate, Facebook, Google, H-efect (účetní a daňové poradenství), Zásilkovna.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru, budou na zpracovatele kladeny minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

PŘEDÁNÍ DAT MIMO EVROPSKOU UNII

Veškeré zpracování osobních údajů bude provádeno na území EU.

VAŠE PRÁVA V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím emailu: romana@svickujeme.cz

  • Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.
  • Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a ve lhůtě 30 dní vám bude doloženo, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč. 
  • Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje nekatuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.
  • Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)
  • Právo na přenositelnost – Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Na toto zpracování je stanovena lhůta 14 dní. 
  • Právo na výmaz (být zapomenut) – Vaším dalším právem je právo na výmaz (býz zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 60 dní. V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat emailem. 
  • Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů – Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.
  • Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení – Emaily s inspirací, články či rpodukty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich emailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném emailu. 

MLČENLIVOST

Dovolujeme si vás ujistit, že naši spolupracovníci a partneři, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. BEZ VAŠEHO SOUHLASU NEBUDOU VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE VYDÁNY ŽÁDNÉ JINÉ TŘETÍ STRANĚ.  

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 8.3.2021.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ODZmZDIzMT